sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Keittiö

Pitkä tauko blogin päivittämisestä johtuu puhtaasti siitä, että en ole saanut otettua kunnon kuvia. Kameran laturi oli pitkään hukassa ja pimeän talvena aikana kännykkäkuvat ovat olleet todella huonolaatuisia. Näillä nyt kuitenkin mennään.
Kodissa on tapahtunut paljon sitten marraskuun. Olemme muuttaneet tänne, hieman aiottua aiemmin eli alkuun sotku oli valtaisa. Joulukuussa, kun koti saatiin kohtuulliseen kuntoon, iski remonttiväsymys ja yli kuukauteen ei tapahtunut mitään, vaikka maalattavaakin oli enää tosi vähän.
Keittiö on ollut valmis jo jonkin aikaa, ovenpielen listoja pitäisi enää maalata.




Keittiö on varmasti ihanin huone koko kodissa, olen todella tyytyväinen valintoihin. Kaappitilaa voisi olla enemmän, mutta muuten keittiö toimii hyvin. Induktioliedestä en enää luopuisi.


Mutkiakin matkassa oli remontin aikana, tapaturma ennen ensimmäistäkään käyttökertaa.... Liesi ei ollut poran kestävä ;) Uusi liesi saatiin paikoilleen nopeasti.



Uutena vuotena keittiö pääsi kunnolla käyttöön, kun laitettiin ruokaa isommalla porukalla.


Viime viikonloppuna portaat saivat uudet askelmat, käsityönä tehdyt. Väri on ihana! Porrastasanteen päätyseinä on samaa sävyä ja siihen ripustetaan valokuvia. Listoja ym. puuttuu vielä, kuten aika monesta muustakin paikasta täällä kodissa.


Kartellin FL/Y on päässyt paikoilleen olohuoneeseen ruokapöydän päälle.


Remontti ja sisustaminen vielä jatkuvat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti